Vrhunski autfit uz haljine bez ramena sa kaiševima

Prvi prolećni dani vas prosto izazivaju da pokažete malo – kože.

Kao suptilan nagoveštaj vaše ženstvenosti predlažemo vam da to budu ramena. Ako ste u potrazi za odevnim predmetom koji može istaći vašu gracioznost i eleganciju u predelu ramena, ne tražite dalje od haljina sa spuštenim ramenima. Vrlo atraktivne i šik uz dodatak u vidu kaiša u struku, one su sve što vam je potrebno ovog proleća da biste apsolutno zasijali na svakom koraku.

Svakako prvo treba da odaberete vrstu haljine u zavisnosti od prilike i vašeg vlastitog stila. Među najupečatljivijim ove sezone su svakako one sa prednjim kopčanjem, slojevite, oversized kao i A krojevi. Osim toga važno je da odaberete i idealnu dužinu haljine, kao i boju za finalni utisak. Najjači utisak svakako ostavljaju haljine sa printom bilo da je reč o cvetnim dezenima, prugicama ili kariranoj varijanti.

MINI HALJINE BEZ RAMENA SA KAIŠEM

Ako želite da kreirate vrlo ležeran autfit preporučujemo vam da pogledate u pravcu pastelno zelene mini haljine sa prednjim kopčanjem, koja će vam odlčno stajati uz crnu žensku tašnu sa lančanim kaišem. Nežno plava cvetna haljina kao stvorena je za stvaranje romantičnog stajlinga, u kombinaciji sa crnim gležnjačama. Osim toga ako ste ljubitelj džemper-haljina, siva boja mini haljne ove vrste bez ramena je vaš savršen prolećni izbor.

MIDI I MAKSI HALJINE BEZ RAMENA SA KAIŠEM

Ukoliko imate u planu neki svečan događaj vatrena crvena haljina mini dužine u kombinaciji sa visokim potpeticama i zlatnim lančanim kaišem biće vaš savršen izbor. Jednostavna maksi haljina u crnom koloru, opisana crnim kaišem je sve što vam je potrebno da ovog proleća izgledate vrlo elegantno. A ako ste u potrazi za vrlo izražajnom varijantom odevanja prugasta duga haljina u kombinaciji sa kožnim kaišem je vaš adut ovog proleća.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group