Trudna Hejli Biber oživljava stil Maraje Keri

Nakon Rijane i Sofije Riči sa svojim kul trudničkim izgledom, trudnička moda je ponovo u centru pažnje!

Hejli Biber, koja je nedavno objavila da čeka prvo dete, nastavlja da impresionira fanove svojim stilom. Upravo je postavila prve fotografije koje otkrivaju njen zaobljeni stomak i u prvim nedeljama trudnoće, manekenka nam daje neophodnu inspiraciju za trudnički izgled.

Ali kakve veze imaju Maraja Keri i Hejli Biber?

Maraja Keri je poznata po svom jedinstvenom stilu i kultnom izgledu. Kultni top u obliku leptira koji je nosila na događaju 2000. postao je prepoznatljiv simbol njenog stila. U kombiaciji sa parom farmerki i njenim osmehom, sve nas je impresionirala svojim zabavnim pristupom modi. Na kraju krajeva, 2000-te su bile vreme kada su boje, štras, kratke majice pop zvezda i uopšte bilo šta kič bile u prvom planu. Ali, ko bi pomislio da će ovakav izgled inspirisati buduću mamu Hejli!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Russell (@thekimbino)

Hejli oživljava stil Maraje Keri

Sa novom objavom na Instagramu, Hejli Biber otkriva svoju inspiraciju Marajom Keri. Noseći odgovarajući top u obliku leptira ona oživljava kultni izgled legendarne pevačice. Takođe u farmerkama niskog struka, sa minimalnim dodacima i sjajnom šminkom, srećno pozira sa rukom na stomaku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group