Torbe za plažu koje će vas navesti da maštate o odmoru

Vreme za odlazak na godišnji odmor nam se približava ubrzanim korakom. Dok čekamo da se situacija sa globalnom pandemijom polako izbistri, sanjarenje o odlasku na plažu je ono što nas pokreće.

Već zamišljate sebe ispod suncobrana, na ležaljci sa osvežavajućim koktelom u ruci, zar ne? Ukoliko ste već pronašli svoj idealni kupaći kostim, naočare za sunce, sandale, šešir, ostalo je još samo da odaberete idealnu torbu u kojoj ćete sve da nosite do plaže.

Kakva nas ponuda u tom pogledu očekuje ovog leta?

Dizajneri su čini se ovog puta zaista dali svoj maksimum. I mada torbe za plažu većinom daju prednost funkcionalnosti nad estetikom, ove koje vam danas predstavljamo su pomerile tu granicu. Veoma su atraktivne, u punom koloru i napravljene od najrazličitijih materijala, a su zaista vredne pažnje.

Šta očekujemo od torbe za plažu?

Ona treba da bude izdržljiva, prostrana i da svakako prati stil koji preferirate. Potrebna nam je torba u koju će sa lakoćom stati sve što želimo da ponesemo na plažu, koja će pri tom laskati našoj pojavi. Bilo da volite torbe preko jednog ramena, ruksake, one napravljene od slame ili neki luksuzan dizajnerski momenat, ovogodišnja ponuda je zadivljujuća.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group