TOP-10 stajlinga Anđeline Džoli za 2021. godinu

Besprekorna kao i uvek!

Godine 2021, Anđelina Džoli je postala gotovo glavni lik u tabloidima.

Glumica je bila posvećena poslu. Dakle, odigrala je jednu od glavnih uloga u filmskom studiju Marvel - "Eternal", a ubrzo su sve oči javnosti bile upte ka zvezdi, koja je u okviru promocije zablistala na crvenom tepihu u različitim gradovima sveta.

Promene su se desile i u ličnom životu glumice. Slavna ličnost je nastavila dugogodišnju borbu sa bivšim mužem Bredom Pitom za starateljstvo nad njihovom decom, a do kraja godine je ipak pobedila. Džoli je imala vremena da ide i na sastanke. Više puta je primećena na sastancima sa svojim prvim mužem Džoni Li Milerom, kao i na večerama sa hip-hop umetnikom The Weekndom. Međutim, glumica je odlučila da sakrije ovaj deo svog života i nije komentarisala svoje romantične veze.

Džoli nas je oduševila i svojim stilizovanim izgledom: za posebne događaje Endži je birala seksi i ženstvene odevne kombinacije najboljih modnih kuća. Primer od zvezde uzele su njene ćerke, koje su se sa majkom pojavile na crvenom tepihu.

Pogledajte 10 najboljih izgleda Anđeline Džoli u galeriji fotografija.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group