Viralni TikTok trik - kako da vam zimi ne bude hladno u tankim hulahopkama?

Ovo je viralni TikTok trik koji morate isprobati!

Nekada smo govorili da Google može da reši sva naša pitanja, čak i stilska.

Potraga za aktuelnim trendovima sezone ili koje cipele najbolje idu uz farmerke bila je dovoljna da se za nekoliko minuta otkrije odgovor, kako ne bi došlo do stilske greške. Zatim se Instagram pokazao jednako dobrim, jer nas modni influenseri svojim objavama stalno inspirišu i olakšavaju nam kreiranje autfita.

Sada se Tik Tok popeo na vrh preferencija društvenih mreža, privlačeći pažnju Gen Z ali i starijih. Video snimci postavljeni na platformu oduševili su i ljubitelje mode, koji sa svojim pratiocima dele genijalne stilske trikove o kojima do sada nismo razmišljali.

Upravo to se dešava sa trikom koji je nedavno postao viralan i koji odgovara na pitanje stila koje brine većinu žena svake zime. „Kako da vam ne bude hladno tokom zime u tankim hulahopkama?“ Prema videu na platformi, da biste postigli svoj cilj, sve što treba da uradite je da nabavite helanke u boji kože i obučete ih ispod hulahopki. Tako ćete se osećati toplo dok nosite hulahopke sa tufnicama ili bilo kojim drugim uzorkom koji vam se sviđa bez brige da će vam napolju biti hladno.

@brittanyhmiller

More winter inspo angels😚 everything linked in my links highlights on insta!! @brittanyhmiller xx

♬ All I Want for Christmas Is You - Best Christmas Songs

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group