Moda - Stil

Stilske odevne kombinacije u žutom koloru za prolećnu sezonu

Proleće se gotovo nazire iza ćoška.

Već u vazduhu skoro da možemo da osetimo mirise prvog prolećnog cveća i čujemo cvrkute ptica. Osećamo potrebu iz dana u dan da se sve manje odevamo slojevito i gledamo u pravcu nekih vedrijih boja, umorni do neutralne zimske palete. Upravo iz tog razloga žuta boja je odabrana kao boja 2021. godine i kao izvrsno osveženje nakon hladnog zimskog perioda. Osim toga kao tradicionalna prolećna boja ona vam daje pregršt mogućnosti za kreiranje vrlo dopadljivog autfita.

Ako do sad niste, pravo je vreme da iz svog ormara izvadite žute odevne predmete i spremite ih za dolazak proleća. Pokazaćemo vam u redovima koji slede kako ih možete nositi sa ostatkom svoje garderobe i vašom omiljenom prolećnom obućom.

ŠIK SVAKODNEVNI STAJLING

Ako ste u potrazi za kombinacijom koja odgovara vašem tempu života i stalnom kretanju po gradu, odaberite sive ženske pantalone dubokog struka, jednostavnu crnu majicu sa V izrezom i osvežavajući žuti blejzer. Takođe ako još uvek ne želite da se oprostite od svog omiljenog žutog kaputa, budite slobodni da ga uparite sa sivom mini suknjom i crnom rolkom, pri čemu ćete stvoriti fantastičnu kombinaciju. Osim toga, ako volite monohromatske varijante odevanja ne propustite priliku da ovog proleća zasijate u žutom izdanju od glave do pete – žute pantalone i žuti blejzer su vaša dobitna kombinacija.

POSLOVNI ELEGANTNI STAJLING

Iako deluje pomalo izazovno žuta boja vam može poslužiti i za kreiranje vrlo uočljivo poslovnog stajlinga. Potrebno je samo da pronađete dobar način da napravite balans u celoj priči i smirite ovu intenzivnu boju. Neutralni tonovi pa čak i crna boja vam u tom mogu pomoći. Žuta košulja u kombinaciji sa sivim pantalonama i sivim gležnjačama učiniće da izgledate zaista elegantno.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group