Stilska inspiracija: Nosite farmerke kao Dženifer Aniston

Od omiljenog „bootcut“ modela do XXL krojeva, teško je izbrojati koliko pari farmerki različitih krojeva Dženifer Aniston ima u svojoj garderobi.

Da li je vredno ići stopama glumice i umesto da se držimo jednog kroja, eksperimentišemo stvarajući od njih bazu za stajling? Odgovore će nam dati stajlinzi glumice koje smo prikupili.

Dženifer Aniston je poznata po svom imidžu „devojke iz kraja“, tako da ne čudi što su farmerke osnovni deo njene garderobe. Tokom godina, glumica je nosila čitav niz različitih stilova - od teksas pantalona visokog struka preko širokih, do modela sa krop nogavicama.

Međutim, postoji jedan poseban model koji joj je oduvek bio jedan od omiljenih - bootcut. Aniston, koja je prvi put primećena u blago proširenim farmerkama ranih 90-ih, stalno im se vraća. Ona bira model Cruiser brenda Mother ili model Oakland od Nili Lotan. Njeni favoriti su i pantalone brendova kao što su Rag & Bone, Citizens of Humanity i J Brand. Zvezda svakako bira klasike koji će izdržati test vremena.

U galeriji pogledajte stajlinge zvezde "Prijatelja" u farmerkama koji će vas inspirisati.

« 14 15 16 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group