Moda - Stil

Stil iz ugla jedne Parižanke

Pariz – prestonica modnog sveta i ikona stila.

Svi trendovi i najnoviji modni saveti dolaze nam upravo sa ulica Pariza. Da li ste se ikad zapitali kako na modu gleda jedna Parižanka, u doba Korone? Pisac, fotograf i influenser Marissa Cox, podelila je sa nama male tajne istinskih Parižanki. Bacajući pred vas bisere pariske modne mudrosti, cilj nam je da vas podstaknemo da dišete u ritmu stila i elegancije.

Navikavajući se na “novu normalu” Marissa tvrdi da se i dalje oseća čudno dok na licu nosi masku (crne boje), i napušta svoju kuću pri odlasku u supermarket ili šetnju gradom. Međutim, kaže i kako se trudi da koordinira novi modni dodatak sa garderobom koju je odabrala za ovo leto, ističući da zdravlje ipak smatra najvećim bogatstvom, u čemu joj se pridružujemo.

Nakon što je i sama tokom karantina nosila istu garderobu gotovo dva puna meseca, Marissa je odlučila da je osveži novim komadima, i podeli sa nama svoju listu želja i prioriteta za ovo leto. Pre svega ističe da se odlučila za udobnost, kada je garderoba u pitanju, trudeći se pritom da svakom komadu odeće posveti dovoljno pažnje prilikom kupovine, jer ovog leta kako kaže – stremi ka komadima koji su dugovečni.

Inspirisana vanvremenskom pariškom modom, Marissa je odabrala:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group