Moda - Stil

Stariji nemački par krade svetla reflektora svaki put kada izađe iz kuće

Godine su samo broj, i ništa više.

Ako volite život i odlučite da ga živite punim plućima, ništa vas ne može sprečiti da mu se divite iz svih uglova. Ne postoji dovoljno visoka planina, duboka reka i nepremostiv ponor. Sve je zapravo stvar percepcije i pristupa životu. Dozvolite nam da vam predstavimo sredovečan berlinski par. Britt Kanja i Gunther Krabbenhoft deluju zajedno kao dobro staro vino. Uprkos svom srebrnom dobu, ovaj par vodi aktivan život i ne samo da se pojavljuje na svim vrstama kulturnih i društvenih događaja, već i apsolutno – uništava plesne podijume.

Gde god da se pojavi ovaj neobičan par, on krade svetla reflektora svojim besprekornim izgledom. Britt i Gunther dele odlučan ukus kada je moda u pitanju a savladali su i veštine kombinovanja garderobe, tako da svaka njihova pojava deluje oštoumno i bezvremenski. Njihov jedinstven stil krasi odeća koja nikad čini se neće izaći iz mode. Iznad svega, njihov način ophođenja u javnosti i stav koji imaju doprinose još jačem utisku koji na sve oko sebe ostavljaju.

Poput istinske dame i džentlmena koji kao da su upravo izašli iz vremeplova, kada koračaju pločnikom gotovo da ste u mogućnosti da zaboravite u kom ste veku. Gunther je pre nekoliko godina postao popularan širom internera i stekao nadimak Hipster deka, iako ovaj nadimak ne prikazuje ovog gospodina u pravom svetlu. Svoje dobro zdravlje ovaj sredovečni džentlmen pripisuje ljubavi prema plesu, koju je otkrio tek u starijoj životnoj dobi.

Iako bi mogli da pomislite suprotno, on nikad nije mario za modu u mladosti. Sam kaže kako bi voleo da je imao više stila kao mlađi. Ali da nikad nije kasno i da sa stilom može da se hoda kroz život, dokazuje ovaj neobični par u poodmaklim godinama.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte modni stil koji prezentuje berlinski par koji uskoro prelazi u zlatno doba.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group