5 stajlinga sa belim pantalonama koji će vas približiti proleću

Street style, najveći izvor inspiracije daje nam prave savete koji će nam pomoći da bele pantalone nosimo i zimi...

Tokom zime, mnogi od nas imaju tendenciju da biraju odeću u tamnim bojama. Međutim, bele pantalone mogu biti zadivljujući i elegantan komad u zimskim stajlinzima, nudeći svežinu i stil u vreme kada se moda obično povezuje sa tamnim bojama.

Posebno ovi sunčani dani tokom zime su prilika da uključite belu boju u svoj zimski stil, kreirajući prolećne autfite, čak i ako su temperature niske ujutru i uveče.

Sa pravim komadima, možete kreirati impresivne odevne kombinacije sa belim pantalonama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATIE PEAKE (@_katiepeake)

Jedan od načina je da ih kombinujete sa mekim, zimskim tkaninama poput vune ili kašmira. Par belih pantalona može dodati sjaj vašem stajlingu, istovremeno pružajući toplinu i udobnost.

Za ležernu zimsku odeću razmislite o spajanju belih pantalona sa toplim džemperom ili modernom jaknom. Takođe možete dodati par čizama za zimski izgled.

Ako želite da napravite ekscentričan i moderan autfit, kombinujte bele pantalone sa smelim kaputom u boji.

Za svečanije događaje u zimskom periodu, nemojte se plašiti da izaberete bele pantalone kombinovane sa stilskim dugim kaputom. Bela boja će dati osećaj elegancije i sofisticiranosti, dok će u isto vreme savršeno upotpuniti vaš autfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATIE PEAKE (@_katiepeake)

Odlična opcija je kombinovanje belih pantalona sa kaputom. Odeća koja će vam pružiti toplinu i stil bez premca.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group