Moda - Stil

Šta nositi ove jeseni ako ste zaposlena trudnica?

Jednostavno pitanje, a toliko mogućih odgovora.

Biti trudan i odlaziti na posao, ujedno je i pohvalno i nezahvalno. Dok vas radno angažovanje motiviše da ostanete aktivni i ne dopustite sebi da vas previše razmaze svi oko vas, s druge strane je sve ono o čemu tokom dana maštate uskakanje u komotnu trenerku ili haljinu koja vas ne zateže u struku. Ali da je moguće uskladiti trudniče dane sa stilskim oblačenjem, pokazaćemo vam danas na primerima koje smo izdvojili u našoj galeriji.

TRUDNIČKE HALJINE

Uprkos sveopštem mišljenju trudnička haljina ne mora da izgleda kao neugledan džak, posebno zbog činjenice što u njoj treba da idete na posao. Pošto se buduće mame najkomotnije osećaju u laganim i udobnim komadima odeće, haljine do kolena i one midi varijante su kao stvorene za jesenji trudnički autfit. Uz njih možete uvek da kombinujete i lagane džempere tokom prohladnih dana. Ako imate haljinu bez rukava, ili onu vrlo uskih rukava, košulja ispod nje je opcija koja vam se nudi a koja će vam obezbediti maksimalnu komociju. Ako preferirate blejzere i kardigane, oni mogu pratiti vaše haljine opuštenog poslovnog izgleda.

DRUGE VARIJANTE

Neminovni hladniji dani donose potrebu za slojevitim oblačenjem, bili trudnica ili ne. Trudničke helanke, preko kojih ćete prebaciti laganu tuniku izgledaće dovoljno poslovno i slobodno u isto vreme. Ako ste neko ko sebe ne može zamisliti van pantalona i farmerki čak ni u drugom stanju, varijante sa proširenim pojasem su svakako tu za vas. One vam omogućavaju da zadržite svoj stil oblačenja, a vaš stomak možete na suptilan način da iskanete simpatičnim pojasem.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group