Sindi Kraford u savršenoj jesenjoj odeći koju je dizajnirala njena ćerka

Sindi Kraford je prošetala nekim od najvećih modnih pista, noseći kreacije velikih modnih dizajnera kao što je Đani Versaće.

Pozirala je ispred objektiva kultnih fotografa kao što je Piter Lindberg, doprinela je da manekenke postanu cenjeni supermodeli. Apsolutno nema sumnje da je Sindi Kraford jedan od najvažnijih modela svoje generacije, koji naravno inspiriše i nove talente. Među ovim novim talentima je i njena ćerka Kaja Gerber koja ide majčinim stopama i malo dalje.

Kada kažemo "dalje" mislimo na njenu novu saradnju sa brendom Zara, za koji je Kaja Gerber dizajnirala kapsul kolekciju odeće.

U objavi na Instagramu, Sindi Kraford je postavila video na kojem je vidimo kako pokazuje svoje prelepo telo, noseći belu odevnu kombinaciju. Kako otkriva u naslovu svog posta, ona pominje da je odeća brenda Zara iz saradnje sa Kajom Gerber. „Ne nosite svaki dan odeću svoje ćerke“, napisala je 56-godišnja manekenka.

Tačnije, na snimku vidimo Sindi Kroford kako nosi belu slip haljinu sa otvorenim leđima koju je kombinovala sa krop džemperom sa izrezima. Na snimku, manekenka je bosa, ali uz par bordo ili braon čizama, izgled bi bio besprekoran.

Dakle, Sindi Kraford, pored #inspo za našu jesenju odeću, daje nam i savršen stilski savet: nosite džemper preko letnje haljine i kreirajte najelegantniju jesenju odevnu kombinaciju.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group