Sijena Miler je upravo pokazala savršen autfit za zabavu

Magija modnih izbora Sijene Miler je u tome što su podjednako prikladni za svaku priliku.

Bilo da je na odmoru u Njujorku ili uživa u noćnom životu Londona, njena odeća je uvek besprekorna. Iako bismo je mogli povezati sa prirodnom sklonošću ka boemskoj estetici, ponekad smo svedoci minimalističkog ali i glamuroznog izgleda Sijene Miler.

Sinoć nas je sve podsetila da klasični kodeks oblačenja za žurke koji ne treba zanemariti kada je u pitanju praznična sezona: mala crna haljina će vas retko izneveriti. Ali u pravom, eklektičnom stilu londonske devojke, Sijena Miler je svoju malu crnu haljinu učinila posebnom. LBD pruža relativno prazno platno da pokažete vašu ličnost, što je glumica savršeno uradila na Claridges godišnjoj božićnoj zabavi Jimmy Choo.

Sijena je mini haljinu pufastih rukava Simone Rocha kombinovala sa čarapama preko kolena i plišanim sandalama. Ako vam se ideja o golim nogama i čarapama preko kolena čini smelom, samo ih zamenite parom crnih hulahopki i imaćete savršen izgled za zabavu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group