Moda - Stil

Senzualni kupaći kostimi sa jednim zajedničkim detaljem

Ovog leta prioritet svakog od nas je odlazak na odmor.

Negde daleko na neku usamljenu obalu, gde će plavetnilo mora i topli zraci Sunca učiniti da zaboravimo teške mesece koji su za nama. U jeku priprema za odlazak na more, ne treba da preskočite potragu za novim izazovnim kupaćim kostimom. Šta dizajneri predlažu za ovo leto, otkrivamo vam ovom prilikom.

Najsenzualniji kupaći kostimi koji će biti viđeni na plažama imaju jedan zajednički detalj, a to su kaiševi, odnosno trake, koje razbijaju njihovu jednostavnost. Pri izboru kupaćih kostima koje krase trake, naići ćete na najrazličitije modele u pregrštu fantastičnih boja i printova. Sakupili smo za vas na jednom mestu neke od najzanimljivijih u kojima biste mogli sebe da zamislite.

JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIMI

Kombinacije kaiševa na leđima, na bokovima, ili u predelu dekoltea i stomaka, sasvim je svejedno jer je efekat u svakom slučaju fantastičan. U zavisnosti od toga koji deo svog tela želite da istaknete, možete odabrati suptilnije ili izražajnije linije, kao i neutralnije i upečatljivije boje kostima. Kada su jednodelni kupaći kostimi u pitanju, ovacije ovog leta osvajaju jednobojni komadi, jer kao takvi dozvoljavaju kaiševima da dođu do izražaja.

DVODELNI KUPAĆI KOSTIMI

Bikini je sam po sebi izazovan komad odeće, a ako celoj slici dodate još i vesele tračice, senzualan izgled neće izostati. Ovog leta je retro stil posebno popularan pa su modeli dvodelnih kupaćih kostima sa visokim strukom i bočnim kaiševima još upečatljiviji. Druga varijanta su trake u gornjem delu koje se protežu do vrata i ostavljaju taman dovoljno prostora mašti suprotnog pola. Što se boja tiče, mogućnosti su neverovatne – od klasičnih belih i crnih modela, preko cvetnih dezena, nežnih pastelnih nijansi, pa sve do jarkih i upečatljivih boja.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group