Sedam večernjih stajlinga baziranih na klasičnim komadima ženske garderobe

Možda već imate ovogodišnji party autfit u svom garderoberu...

Kako kreirati savršen party look je jedna od omiljenih tema za razgovor modnih novinara, stilista i modnih stručnjaka. Ove sezone stručnjaci predlažu da zavirimo u svoju kapsul kolekciju jer se tu kriju osnovni komadi elegantnog večernjeg stajlinga.

Kao što znate, kapsul garderobu čine osnovni komadi kao što su farmerke, crna suknja, bela košulja itd, odnosno komadi koji deluju kao platno na kome možete eksperimentisati sa različitim kombinacijama. Još jedan razlog zašto tako visoko poštujemo osnovne komade je to što se mogu prilagoditi svakoj mogućoj prilici. Od najležernije šetnje gradom do najformalnije kao što je venčanje ili doček Nove godine, stajling koji ćete nositi može se sastojati od jednog ili više osnovnih komada.

U ovom trenutku, sve žene su počele da odbrojavaju do novogodišnje sezone i traže odeću za zabavu i proslave. Međutim, neposredno pre nego što počnete da kupujete i pre nego što potrošite novac na komade koje možete da nosite samo nekoliko puta poput šljokica i štrasa, morate da znate koje su najbolje kupovine koje možete da obavite.

Da bismo vam pomogli, izdvojili smo sedam večernjih stajlinga, baziranih na osnovnim komadima ženske garderobe. Na ovaj način ćete moći bolje da organizujete svoje kupovine i kreirate svoju svečanu listu. Na primer, top za žurke se kombinuje sa vašim omiljenim farmerkama ili crnim pantalonama, dok se vaše klasično odelo savršeno slaže sa parom cipela za zabavu. Bela ili crna košulja ili gornji deo donjeg veša savršeno se kombinuju sa suknjom od šljokica, dok će blejzer koji nosite uvek i svuda učiniti da vaš party look odiše sofisticiranošću.

U galeriji pogledajte zanimljive stajlinge koje ćete lako kreirati sa komadima koje već imate.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group