Moda - Stil

Savršen radni autfit za početak Nove Godine

Na odlasku stare i sa početkom Nove Godine, svako od nas je u potrazi za novim izazovima, motivacijama i ciljevima.

Nadamo se takođe da će situacija po pitanju Korona virusa da se stiša i da ćemo svi moći da se vratimo na svoja radna mesta, jer da budemo iskreni po malo nam već nedostaje taj radni autfit. Ako ste u potrazi za novim kombinacija po pitanju odevanja kada je radna garderoba u pitanju, donosimo vam danas pregršt inspirativnih predloga. Neki od njih nose u sebi praznični duh, a kako izgledaju saznajte u našoj galeriji.

Najupečatljiviji detalj vaše radne odeće za početak Nove Godine je dodir prazničnih boja poput zelene i crvene. Ove boje su ujedno vrlo ženstvene, elegantne i deluju vrlo opuštajuće. Na vama je da li ćete kombinovati karirane crvene pantalone sa crvenim džemperom, ili ćete odabrati tamno zeleni džemper i bež midi suknju, jer obe varijante deluju tako neodoljivo.

Takođe možete vaš zeleni džemper spariti sa kratkom zelenom kariranom suknjom ili njenom kožnom varijantom za neodoljivu pojavu. Monohromatski izgled je i dalje u centru pažnje, tako da budite slobodni da svoj autfit obojite samo jednom bojom. Crna boja je takođe ona koju možete u širokom rasponu kombinovati sa zelenim i crvenim tonovima.

Plisirane suknje su još uvek vrlo atraktivna opcija kada želite da istaknete svoj jedinstven stil. Ne ustručavajte se da kombinujete praznične tonove, jer deluju tako neodoljivo kada su deo istog autfita. Suština savršenog radnog autfita za godinu koja je pred nama je u kreiranju odevne kombinacije u kojoj se odećate prijatno, dovoljno elegantno ali i vrlo šarmantno.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group