Rijana nosi jesenje viralne čizme

Nakon rođenja sina, Rijana izbegava mnoga javna pojavljivanja, ali nedavno je izašla sa svojim partnerom A$AP Rokijem i naravno njen stajling je bio u centru pažnje.

Njih dvoje su posetili restoran u Njujorku, a Rijana je za ovu priliku odabrala najtraženije čizme jesenje sezone. Reč je o Y/Project čizmama do butina, trendu koji se pojavio na modnoj pisti brenda za proleće/leto 2023.

„Uvek pokušavamo da izazovemo naše kupce da uživaju u tkaninama i eksperimentišu“, prokomentarisao je kreativni direktor Glen Martens tokom predstavljanja kolekcije.

Rijana je čizme od antilopa kombinovala sa R13 mini suknjom od teksasa, majicom i vintage torbom u nijansi pistaća Tom Ford iz njegove kolekcije za proleće/leto 1996. Još jedan njen dodatak koji nas je impresionirao je narukvica Briony Raymond sa simbolima znakova Riba i Vaga, koji odgovaraju njenom i znaku njenog partnera.

Visoke čizme Y/Project su pogodne za izlaske i žurke, mogu se kombinovati sa farmerkama, ali i sa mini haljinama ili suknjama. U svakom slučaju, sigurno je da za prva jesenja pojavljivanja vredi crpiti inspiraciju iz Rijaninog stila. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group