Megan Markl je dokazala da čak i šorts može izgledati prikladno za kancelariju

Megan Markl je počela da se pojavljuje u javnosti češće nakon posete Velikoj Britaniji ranije ovog leta. Nedavno, paparaci su primetili vojvotkinju od Saseksa kako izlazi iz hotela Crosby na Menhetnu ruku pod ruku sa Glorijom Stajnem, aktivistkinjom koju često nazivaju „najpoznatijom feministkinjom na svetu”.

Sudeći po stajlingu Markl, koja je odabrala strogu kombinaciju sačinjenu od jednostavne bele bluze i teget bermuda, sastanak je bio poslovni.

Vojvotkinja je upotpunila kombinaciju svojim prepoznatljivim parom Manolo Blahnik cipela, odgovarajućim kaišem i klač torbom. Na njenom zglobu, fotografi su uspeli da uhvate nezaboravan poklon njenog supruga - Cartier Tank sat koji je pripadao princezi Dajani.

Sada se, zajedno sa 88-godišnjom Glorijom Stajnem, Markl bori za usvajanje Amandmana o jednakim pravima u Kongresu SAD. Obe su nedavno dale intervju u kojem su oštro i negativno prokomentarisale ukidanje zakona kojim se ženama garantuje pravo na prekid trudnoće. Podsetimo, u junu je Vrhovni sud SAD dao pravo svakoj državi da samostalno odlučuje o legalnosti abortusa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group