Reebok Nano X1 Adventure - za dominaciju na svim terenima

Reebok patike za fitnes, Nano X1, usavršene su za sve aktivnosti na otvorenom! Dizajnirane tako da omogućavaju izuzetnu izdržljivost i svestranost, nove Reebok Nano X1 Adventure kreirane su da ohrabre vežbače da se otisnu van granica fitnes centara i da uživaju u svim aktivnostima napolju.

Danas više nego ikada svedočimo porastu popularnosti fitnesa na otvorenom i istraživanjima od strane potrošača svih uzrasta i nivoa utreniranosti, poručuje Reebok.

“Upravo zbog toga, kreirali smo siluetu koja kombinuje performanse Nano X1 modela sa najsavremenijim tehnologijama i dizajnom. Nova silueta Nano X1 Adventure je specijalizovana za trening napolju i pogodna za sve tipove aktivnosti i podloga”.

Bilo da je reč o treninzima na krovu, u prirodi, ili o vikend avanturi, Reebok Nano X1 Adventure patike omogućavaju dominaciju na svim terenima.

Novi model se nadovezuje na dizajn Nano X1 patike za fitnes, koja je lansirana ranije ove godine, i nadograđuje je novim elementima sa ciljem da vežbačima pruži dodatnu podršku.

Ključni elementi patike su unapređeni, pa tako gumeni đon omogućava maksimalnu trakciju u spoljnom okruženju. Rastegljivo gornjište od veoma izdržljve Ripstop tkanine daje dodatnu zaštitu, a nudi i veću prozračnost. Nova silueta ima i izdržljivu barijeru protiv bakterija i neprijatnih mirisa. Povezi za pričvršćivanje omogućavaju sigurno i dosledno prianjanje, a pertle sa “bandži efektom” napravljene su od 100 odsto recikliranog materijala. Za kraj, ali ništa manje važan Floatride Energy Drop-in, slično kao i na Nano X1 modelu, omogućava veće angažovanje prednjeg dela stopala za superiorne performanse.

Reebok Nano X1 Adventure su dostupne u Sport Vision i Intesport radnjama.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group