Pripreme za maturu: kako da budete jedinstvene

Bilo da je u pitanju mala ili velika matura, svaka mlada dama želi da to veče izgleda najbolje moguće...

Zato pripreme počinju dosta ranije, kako bi se pronašla idealna odevna kombinacija, obuća, nakit, ali zakazalo i šminkanje, frizura i sve potrebne probe. Znamo da roditeljima sigurno nije lako jr ipak treba izdvojiti za sve to novac, ali to je samo jedno veče koje će se pamtiti ceo život.

Ukoliko želite da budete jedinstvene i da se razlikujete od vaših drugarica, preporučujemo da umesto haljina – koje će nositi većina devojaka – isprobate kombinezone. Oni dolaze u niz različitih varijacija, stilova, boja i krojeva i sigurno smo da će vam se bar jedan svideti i biti baš po vašem ukusu. Pored toga, kombinezoni su udobniji i dozvoljavaju više pokreta, tako da tokom večeri nećete morati da pazite da li je sve i dalje na svom mestu, dok će sedenje biti još lakše. Kombinezoni su danas jedan od omiljenih odevnih komada trendeseterki i vrlo je moguće više ih videti u njima nego u haljinama.

U odabranom kombinezonu ćete izgledati graciozno i elegantno, ali i istovremeno primećeno! Izdvojili smo nekoliko najlepših komada iz ponude naših brendova, možda baš među njima pronađete onaj u kome ćete zaseniti sve na maturi.

V.R.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group