Moda - Stil

Prelepe monohromatske zimske odevne kombinacije

U čemu je lepota monohromatskog načina odevanja?

Pre svega u tome što vas oslobađa potrebe za slaganjem boja. S druge strane ako odaberete svetlije nijanse za vaš monohromatski stajling, one mogu učiniti da izgledate vitkije i više nego što jeste. Takođe ako ste ljubitelj određene boje, ovakav stil oblačenja vam može omogućiti da uživate u vašoj omiljenoj nijansi, bez razmišljanja da li će ona delovati monotono. Jednobojan stajling ne svodi se naime samo na crne i bele kombinacije. On uključuje i sve druge boje, dokle god je u fokusu samo jedna i može biti izuzetno smeo. A budući da je zima svuda oko nas, ovom prilikom vam donosimo ideje za kreiranje savršnog zimskog monohromatskog stajlinga.

Izbor boje za vaš monohromatski stajling igra zapravo glavnu ulogu u celoj priči. Boja koju ste odabrali zaslužna će biti za stvaranje određenog raspoloženja i uticaće na to da li izgledate elegantno ili ležerno. Kako bi vašu monohromatsku pojavu učinili interesantnijom, možete se poigrati različitim tonovima iste boje, kao i teksturom, koja čak i beloj i crnoj boji može podariti preko potreban karakter.

PASTELNE I NEUTRALNE BOJE

Pastelni tonovi nose u sebi posebnu lepotu. Kada su grupisani na jednom mestu oni mogu da izgledaju poput predivnog platna, koji ističe boju vašeg tena, kose, kao i detalja u vidu nakita, i ženskih torbi koje nosite. Posebno atraktivne i savršene za svakodnevne varijante odevanja su pastelna boja jorgovana, nežna plava i mint zelena, kao i boja rđe, nevena i pomorandže.

S druge strane neutralni kolor, onaj kom pripara čitav spektar belih, bež, krem i sivih tonova, može vam poslužiti za fantastičan i vrlo inspirativan poslovni autfit. Neutralne boje su i više nego jednostavne za isticanje vlastitog ukusa i suptilnih detalja koji krase pojavu jedne dame. Kaiševi, cipele i svakako šeširi, ono su na šta ne bi trebalo da zaboravite kada kreirate monohromatski stajling u neutralnom koloru.

AKCENTNE BOJE

Ako ste rešili da zasenite sve oko sebe, vaš izbor po pitanju zimskog monohromatskog stajlinga mogu da budu neke odvažne boje. Crvena je posebno atraktivna, jer više nego bilo koja druga boja naglašava vaš karakter i stil.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group