Moda - Stil

Prelazni radni autfit sa zime na proleće 2021. godine

Prelazni periodi godine su posebno izazovni kada je reč o oblačenju.

S jedne strane ne želite da vam bude hladno ali ni prevruće kada odlazite na posao ili se vraćate sa njega. Hladna jutra a sve topliji poslepodnevni sati, zaista vas stavljaju pred težak zadatak kada je reč o izboru poslovnog autfita. Osim toga kišni periodi u toku dana, jutarnja magla, pa čak i povremena susnežica znaju poprilično da uzburkaju situaciju. Našu današnju temu posvećujemo stilskom radnom načinu odevanja za prelazni period između zime i proleća.

MINIMALISTIČKI AUTFIT

Ako volite jednostavne jednobojne varijante odevanja, vaš savršen radni autfit bi mogle biti pantalone na peglu u sivom koloru, sivi kaput ravnog kroja i lagani sivi džemper. Toplo, udobno i dovoljno elegantno u isto vreme. Takođe vrlo zanimljiv stajling možete da kreirate i u nešto življoj boji kao što je pink. Ružičaste pantalone sa kaišem, i pink kaput delovaće kao vrlo zanimljiva kombinacija, a ceo prizor možete učiniti manje intenzivnim zahvaljujući laganoj beloj majici.

MODERAN POSLOVNI AUTFIT

Ukoliko želite da kreirate jedinstven moderan poslovni autfit za prelazni period vaš izbor može da bude kožna suknja na preklop, lagani beli džemper i kaput kariranog dezena. Stilski i perfektno na svakom koraku. Takođe duboke ženske pantalone bež boje u kombinaciji sa džemperom upečatljivog kariranog printa, savršeno će izgledati uz crvene gležnjače, rukavice i jednostavnu belu kožnu žensku tašnu. Magija se stvara zapravo kombinacijom prolećnih živopisnih i zimskih neutralnih boja i materijala.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group