Moda - Stil

Predivne suknje od tvida opasane kaiševima za vrhunski zimski autfit

Pronaći savršen komad garderobe za zimske dane, nije ponekad lako.

Potrebno je uklopiti mnogo toga, i potrebu za toplim osećajem, i stil, i boju i svakako mogućnost nošenja u različitim situacijama. Ako tražite idealnu modernu i ujedno vrlo ležernu suknju za zimski period, predlažemo da pažnju usmerite ka suknjam od tvida. Danas su u našem fokusu one opasane kaiševima. Prvo što treba da uradite jeste da odaberete kroj, dužinu i svakako boju vaše suknje od tvida. Donosimo vam u našoj galeriji fantastične ideje za kombinovanje suknji do tvida sa gornjim delovima garderobe i zimskom obućom.

 

KOMBINACIJA SA MINI SUKNJAMA

Vrlo elegantan stajling možete da stvorite kombinujući bež džemper sa suknjom od tvida u nešto tamnijoj nijansi. Uz ovu kombinaciju vam trebaju ravne braon cipele i kožni smeđi kaiš. Elegantno i vrlo privlačno u isto vreme. A ako ste u potrazi za ležernim stajlingom koji će vas ugrejati u hladnim zimskim danima, odaberite crni duks sa kapuljačom i plisiranu tvid suknju sa velikim crnim kaišem. Dublje crne čizme su obavezan detalj u ovoj kombinaciji.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA DO KOLENA I MIDI VARIJANTAMA

Za svakodnevnu varijantu kao stvorenu za poslovan izgled odaberite crnu usku majicu i tvid sivu suknju do kolena, kao i dubolje crne čizme. Monotoniju ovog izgleda možete da razbijete uz pomoć braon kaiša i smeđe ženske tašne. A kada napolju postane hladnije kožna jakna je ta koja vaš autfit u vidu sivo-crne suknje od tvida u midi varijanti, sive rolke i crnih čizama može da dopinu svojim prisustvom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group