Pet komada koji nikada ne nedostaju u letnjoj garderobi Francuskinja

Pariz se smatra mekom mode u kojoj su rođene neke od najvažnijih modnih kuća kao što su Chanel, Saint Laurent i Dior.

Čini se da osećaj za stil postoji u DNK Francuskinja, koje su okarakterisane kao najelegantnije žene u Evropi i to ne nepravedno. Nepretenciozna elegancija i finoća kojom odišu čine Francuskinje izvorom inspiracije za kreatore i mnoge žene koje se dive načinu na koji se oblače. Ali koja je njihova tajna?

Ono po čemu se ističu je to što ne prate verno modne trendove. One su informisane o razvoju mode, ali biraju da usvoje ili ignorišu trendove, ostajući verne svojoj estetici. Još jedan razlog zašto ih izdvajamo je ljubav koju pokazuju prema kreiranju kapsul garderobe za svako godišnje doba posebno. Midi haljine, farmerke, krop topovi i Meri Džejns cipele su neki od komada koje često biraju.

Neposredno pre nego što dočekamo leto, izdvojili smo pet komada koje svaka francuska fashionista ima u svojoj kolekciji tokom letnjih meseci, a koji zaslužuju s jedne strane vašu pažnju i s druge strane mesto u vašoj garderobi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group