Moda - Stil

Perfektan jesenji autfit uz cvetne haljine

Lepršave cvetne haljine nisu rezervisane samo za vrele letnje dane.

One vam vrlo jednostavno mogu omogućiti da kreirate perfektan jesenji stajling. Potrebno je zapravo da tokom jeseni njihovu pojavu začinite malo toplijim detaljima i to je sve. Prvi korak koji treba da napravite je izbor modela haljine. Naš predlog je da inspiraciju potražite u jesenjim bojama, mirisima i ukusima. Haljine na preklop, strukirne, lepršave, sa volanima, mini, midi, maksi – izbor je na vama, a mi ćemo vam danas pokazati kako da iz pretvorite u svoj adut u jesenjim danima uz kožne jakne, čizme, cipele, kardigane i dodatke u vidu marama, šalova i ženskih torbi.

MINI CVETNE HALJINE

Ako ste spremni za zaista zadivite sve oko sebe odaberite izražajnu crvenu cvetnu mini haljinu koja će izgledati savršeno uz duboke crne čizme. Beretka na glavi i torba sa lančanim kaišem je sve što vam u toj kombinaciji nedostaje. Ukoliko volite vamp varijante odevanja potražite svoju omiljenu crnu kožnu jaknu, kožne gležnjače i esencijalnu mini crnu cvetnu haljinu. Svakako kako bi stvorili upečatljiv utisak crni hulahop treba da bude deo ove priče.

MIDI I MAKSI CVETNE HALJINE

Kada ove jeseni pođete u šetnju sa svojim četvoronožnim ljubimcem ne propustite priliku da prošetate vašu midi cvetnu haljinu, sa dubljim izrezom preko koje će vam savršeno pristajati crna kožna jakna. Takođe jakne od veštačkog krzna su kao stvorene za kombinovanje sa cvetnim haljinama svih dužina a naročito maksi.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group