Moda - Stil

Opušten novogodišnji autfit za dame

Ove godine Božić i Novu godinu dočekujemo i proslavljamo kod kuće u krugu porodice.

Bez žurki, bez velikih okupljanja na trgovima, u diskotekama i bez egzotičnih destinacija. Ali i obična kućna atmosfera može da bude vrlo prijatna, ako joj date šansu. Ako želite da celoj priči podarite malo praznične čarolije, pronađite svoj idealan praznični autfit u kom ćete se osećati prijatno izgledajući pri tom dovoljno svečano. Kako bi vas inspirisali u tom pravcu pripremili smo za vas ovom prilikom mnoštvo ležernih prazničnih kombinacija, među kojima ćete sigurno pronaći onu u svom stilu.

 

DŽEMPERI U ŠIRKOM LUKU

Kako bi vam bilo komotno, toplo i kako bi pri tom izgledali privlačno odaberite svetlucavi crni džemper i uparite ga sa kariranom midi suknjom. Fantastična kombinacija za sve dame koje vole praznične boje i prate trendove. Takođe bordo džemper i plisirana suknja u zlatnom tonu mogu da budu odličan izbor za nezaboravan Doček Nove godine. Ako ste raspoloženi za malo glamura potražite upečatljiv crveni džemper i kožne pantalone u kojima ćete izgledati vrlo privlačno.

Ukoliko težite ka romantičnom stajlingu preporučujemo da uparite beli džemper i sivu suknju, dok za malo izazovniji stajling možete da odaberete roze džemper preko kog ćete obući crvenu haljinu i zasijati u novogodišnjoj noći. Apsolutno fantatično i potpuno ležerno izgledaćete u klasičnim farmerkama i crvenom džemperu sa zanimljivim V izrezom na leđima.

MAJICE, DUKSEVI, KOŠULJE I MALO GLAMURA

Ako želite da pomešate jednostavnije gornje delove odeće sa malo glamura u donjem delu, predlažemo da potražite neke jednobojne majice, ležerne dukseve i karirane košulje i sparite ih sa šljokičastim suknjama. Zlatni, srebrni i bakarni tonovi su IN ove sezone, zato ne propustite priliku da ulepšate svoj opušten stajling ovim detaljima.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group