Odevne kombinacije sa patikama koje su idealne za prve jesenje dane

Vraćajući se rutini posle letnjih odmora, vraćamo i patike u svakodnevne odevne kombinacije.

Iako su sandale i dalje osnovni deo svakodnevnog stila, dok ulazimo u jesenje dane, patike ponovo zauzimaju centralno mesto kao najudobnija vrsta obuće u našoj garderobi. Od kancelarije do kupovine, pa čak i za izlaske na piće, znamo da ih možemo kombinovati na bezbroj načina, a to je zato što je njihov stil toliko fleksibilan da se vrlo lako prilagođavaju svakoj odeći.

 

U prvim danima jeseni, kombinacije koje ćemo kreirati sa patikama biće uglavnom ležerne i opuštene. To naravno ne znači da naši autfiti neće biti elegantni, ali ćemo se fokusirati na udobne odevne kombinacije koje nas mogu pratiti u svako doba dana.

Za šetnje tokom jesenjih dana patike ćemo kombinovati sa širokim pantalonama i ženstvenim topovima. Za lagani ručak i večernje izlaske biraćemo pletene haljine, ultimativni jesenji komad zajedno sa patikama. Za kancelariju, plava androgena košulja i farmerke su sve što vam treba. Možete ih kombinovati sa Converse, klasičnim patikama svih vremena koje svi imamo u svojoj garderobi.

U svakom slučaju, cilj je da se osećamo što prijatnije, a patike to garantuju. U galeriji ćete pronaći 3 autfita sa patikama za novu sezonu, kako biste opremili svoju garderobu osnovnim stvarima.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group