Moda - Stil

Nike Dunk Low THE 50 u crno-srebrnoj varijanti stiže ove jeseni

Nagađanjima je konačno došao kraj! Upravo je potvrđeno da dugo očekivana Nike “The 50” kolekcija u crno-srebrnoj varijanti stiže ove jeseni.

Ispoštujmo ipak pun naziv pa dodajmo da se zapravo radi o Off-White™ x Nike Dunk Low “The 50” kolekciji koja se već naziva pravim malim remek delom. A sudeći po prvim fotografijama, patike su i više nego spremne kako za teren tako i za opuštenu šetnju gradom s prijateljima.

Trostruko crna sa srebrnim naglaskom na dobro prepoznatljiv logo (da, ovo namerno podseća na Off-White™ x Nike Air Force 1 “MoMA” iz 2018.) i dvostrukim sistemom pertlanja garantuje udobnost pokreta a da pritom ne gubi na eleganciji.

Naravno, onoj sportskoj, jer smo kada je Nike u pitanju ipak najpre zadivljeni gipkim kožnim đonovima i nehajno dizajniranim (izbušenim) uloškom nego ovom sitnom ljubičastom gravurom na kraju pete (koja, by the way, kaže 50 of 50).

Ipak, svaki ovaj detalj koji iskače iz onog univerzalnog i očekivanog kada je sportska obuća u pitanju ostavlja prostora za najluđe moguće kombinacije, pa se od 50 kolekcije očekuje da savršeno pasuje svim stilovima.

Ništa manje nismo ni očekivali od dizajnera Virdžila Abloha koji potpisuje kolekciju za koju se, kako smo i naveli na početku, očekuje da stigne početkom ove jeseni.

Jedan ovakav primerak patika prodavaće se po ceni od 180 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group