Neodoljivi beli kupaći kostimi

Da li ste spremni ovog leta za novi izazov?

Beli izazov da budemo precizni? U pitanju su bezvremenski beli kupaći kostimi, rezervisani samo za one najsmelije. Bela boja, odraz čistoće i nevinosti, savršeni je kontrast vašem preplanulom tenu. Ukoliko želite da budete primećene ovog leta, beli bikini stil je ono što ne smete propustiti.

Sakupili smo za vas jedinstvenu kolekciju najatraktivnijih kupaćih kostima u beloj boji, u kojima ćete izgledati savršeno. Smeli beli kostimi, elegantnih linija, koje naglašavaju vaše atribute i imponuju vašem izgledu, učiniće da zaista uživate ovog leta pod vrelim sunčevim zracima.

JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIMI

Posebno popularni ove sezone su neodoljivi beli jednodelni kupaći kostimi. Najupečatljivi su oni sa dubokim dekolteom, detaljima u vidu čipke, kao i prorezima na bokovima. Moderni beli jednodelni kupaći kostimi u boho stilu su neizostavni ovog leta, a u njima ćete imati osećaj da je vreme stalo, i prepustilo tok nekoj davnoj prošlosti.

BELI BIKINI IZ DVA DELA

Paleta ovih kupaćih kostima je tako bogata da je gotovo nemoguće odabrati samo jedan - od minimalističkih varijanti do donjih delova sa dubokim stukom, izražajni su i nesvakidašnji u isto vreme. Za odvažan izgled, preporučujemo vam donje delove bikinija sa čipkastim detaljima, kao i one sa karnerima. 

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group