Najnoviji izgled kraljice Leticije inspirisan je balletcore trendom

Kraljica je na ceremoniji dodele nagrada nosila cipele Jimmy Choo „Bing 100“ u pastelno ružičastoj boji.

U poslednje vreme, kraljica Leticija je stekla naviku da ponavlja stajlinge u kojima se ranije pojavljivala. Nije ni čudo, sa tako ogromnom garderobom neverovatnog dizajna i okom za održivost, kraljica ima tendenciju da meša i kombinuje odeću koju ponovo nosi na drugačiji način. Međutim, ona takođe voli da s vremena na vreme isproba potpuno nove komade, kao što je to uradila nedavno.

Kraljica Leticija i kralj Felipe VI otputovali su u Andaluziju kako bi prisustvovali ceremoniji dodele nagrada Macael. Za tu priliku, kraljica je nabavila novi par cipela i odlučila se za ništa manje od modela „Bing 100“ brenda Jimmy Choo u pastelno ružičastoj boji. Lakirani kožni kaiš sa kristalima nudi mnogo sjaja i čini ih savršenim izborom za nošenje uz crnu haljinu.

Crna haljina koju je kraljica odabrala bila je midi sa otvorenim ramenima i savršeno je naglasila njenu vitku figuru. Svoj izgled upotpunila je jednostavnim minđušama i punđom „balerina“ što samo potvrđuje da je kraljica ovoga puta bila inspirisana „balletcore“ trendom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group