Najbolji stajlinzi zvezda sa crvenog tepiha venecijanskog Filmskog festivala

Koje poznate ličnosti su na listi najbolje obučenih?

Svake godine, filmski festival koji se održava u Veneciji je jedan od najglamuroznijih događaja. Glumci, kao i gosti koji prisustvuju premijerama filmova, sarađuju sa najuspešnijim stilistima, posebnu pažnju poklanjaju izboru haute couture kreacija, nakitu, aksesoarima i imaju cilj da prošetaju crvenim tepihom u stajlingu koji će ostati upamćen u istoriji festivala. Posle 79 organizacija u poslednjih 90 godina, ovaj filmski festival je još jedan dokaz da je moda, pored filma, umetnička forma izuzetne snage, koja je više od elegantnog pojavljivanja na crvenom tepihu.

Venecijanski festival, koji je jedan od najstarijih na svetu, ove godine je podigao svoju zavesu u sredu, 31. avgusta, a završava se 10. septembra. Poznate ličnosti koje su prisustvovale samom otvaranju imale su priliku da pogledaju film White Noise produkcijske kuće Netflix u režiji Noa Baumbaha, koji će se nadmetati za Zlatnog lava.

Što se tiče stilskih izbora poznatih ličnosti za crveni tepih, po dolasku u Veneciju, predsednica žirija Džulijana Mur napravila je jedno od najupečatljivijih pojavljivanja sa haljinom modne kuće Valentino i draguljima brenda Cartier. Katrin Denev bila je podjednako elegantna u svojoj crvenoj haljini Saint Laurent. Francuska glumica će ove godine biti nagrađena za ukupan doprinos sedmoj umetnosti.

Posebno je javnost bila zainteresovana za pojavljivanje Hilari Klinton. Nekadašnja prva dama Amerike prošetala je crvenim tepihom u kaftan haljini u bebi plavoj nijansi koja je nosila potpis Dajane fon Furstenberg, koju je čak kombinovala sa belim baletankama.

Najbolje stajlinge slavnih sa ceremonije otvaranja 79. Filmskog festivala u Veneciji pogledajte u galeriji fotografija.

« 18 19 20 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group