Najbolji način da nosite XXL košulju je onaj koji je predložila Margo Robi

Početak nove sezone je uvek pun inspiracije.

Pored modnih trendova i kolekcija koje nalaze svoje mesto u buticima, povratak u gradske gužve nakon letnjih odmora navodi nas da se osećamo kstrovertno.

Ovo, u kombinaciji sa činjenicom da su ograničenja zbog Covid-19 ukinuta, obogatilo je naš apetit za izlascima. Uostalom, jesen kao prelazni period je sinonim za obnovu, ne samo u našem raspoloženju, već i u našem odevanju. To automatski znači da možemo uživati u događajima u gradu sa modernom odećom. Upravo to je nedavno uradila Margo Robi.

Glumica je snimljena po dolasku na after parti filma "Amsterdam" koji je održan u Londonu, u kojem glumi pored Kristijana Bejla i Džona Dejvida Vašingtona. Margo Robi je za žurku odabrala pravi jesenji stajling koji kombinuje neke od najtoplijih modnih trendova sa elementima kao što je udobnost. Konkretno, izgled glumice nije potpisao Chanel, kao i obično, već italijanska modna kuća Bottega Veneta.

Margo Robi je kopirala jedan od izgleda koji se pojavio na pisti Bottega Veneta jesen/zima 2022-2023, noseći predimenzioniranu košulju sa belim i bebi plavim prugama koju je kombinovala sa kožnim čizmama preko kolena koje su imale i ulogu pantalona. Svoj izgled upotpunila je hit dodatkom, odnosno torbom Brick Cassette u bordo nijansi.

Razlog zašto je pojava Margo Robi privukla našu pažnju jeste to što nas je podsetila da čak i neki osnovni komadi mogu izgledati izuzetno moderno. Na primer, prugasta košulja u predimenzioniranoj verziji automatski gubi svoju notu ozbiljnosti i dobija moderne vibracije, dok kada čizme preko kolena zamene klasične crne pantalone, izgled dobija efekat modne piste. Dodaci su takođe lak i siguran način da ažurirate svoj jesenji stil. Torba u tonovima kao što su zelena, bordo ili svetlo plava će delovati kao dodir boje koji će konačni rezultat učiniti još posebnijim.

Dodatni savet: u slučaju da izbor čizama preko kolena u ulozi donjeg dela ne odgovara vašoj estetici i stilu, podjednako pametna i elegantna opcija je da svoje klasične crne pantalone zamenite onima sa efektom kože. Ova dva predmeta imaju iste stilske kvalitete, dok će crne kožne pantalone nadograditi svaki jesenji stajling.  

Ukoliko želite da i vi izgledate kao Morgo Robi u galeriji pogledajte nekoliko odevnih komada i aksesoara koji će vam pomoći u kreiranju ovakvog stajlinga.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group