Najbolji modeli obuće za žene sa većim stopalima

Uglavnom se kaže za žene da imaju mala stopala, međutim nije kod svih žena tako.

Visoke žene koje, po nekoj logici i moraju da imaju veća stopala i nose obuću iznad proseka (veću od broja 39), kao i ostale koje imaju ovaj „problem“, znaju da je u današnje vreme malo teže pronaći odgovarajuću obuću koja će učiniti da njihova stopala izgledaju ženstvenije i vizuelno manja.

Kako je obuća bitan deo izgleda, važno je da izaberete onu pravu koja će vam dobro stajati.

Danas ćemo vam predstaviti par saveta pri odabiru obuće, koja će savršeno pristajati vašim stopalima, ali i celokupnom izgledu.

1. Sandale sa platformom

Pored toga što su preudobne i savršeno idu uz bilo koji odevni komad, stvoriće vizuelni balans i vizuelno će smanjiti vaša stopala.

2. Sandale sa kaišićima

Kada obujete ovakav model skrenućete pažnju sa vaših stopala, a zbog kaiševa će stopalo izgledati duže i manje, a uz to i ženstvenije.

3. Štikle

Očigledan izbor i kao što već znate, što je viša štikla to će stopalo izgledati manje. Ono što treba da znate je da nikako nemojte birati salonke, odnosno štikle sa špicastim vrhom jer one izdužuju stopala i čine ih većim nego što jesu. Izbegavajte i modele štikli sa platformom ispod prstiju, a birajte one sa minimalnom platformom ili sandale bez nje.

4. Sandale sa kaišem oko zgloba

Kako se kaiš nalazi oko zgloba, usmeriće pogled na gornji deo stopala, tj. na predeo oko zglobova i tako odvući pažnju sa većeg stopala, a vaša noga će izgledati elegantnije i ženstvenije.

5. Neobični modeli obuće

Ako volite ovakvu vrstu obuće, samo napred! Ovakvi modeli sa neobičnim štiklama i detaljima će odvući pogled na konkretno njih, a ne na vaša stopala.

6. Ravna obuća

Ako baš volite i želite da nosite ravnu obuću, izbegavajte baletanke jer u njima stopala izgledaju veliko. Birajte obuću koja ima vrlo malu platformu ispod pete ili se odlučite za mokasine koje su moderne i hit ovog leta. Takođe su dobar izbor i ravne sandale sa kaišićima koje će, kao što smo već napisali, suziti vizuelno stopalo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group