Najbolje kombinacije neprolaznih polo majica

Trendovi dolaze i prolaze ali neodoljivi šmek polo majica ostaje zauvek.

Ako postoji neki odevni predmet koji bi se mogao nazvati savršenom kombinacijom svakodnevnog i poslovnog, onda bi to definitivno bila stara dobra polo majica. Dizajnirana s namerom da posluži elegantnoj prezentaciji klasičnih sportova poput golfa i tenisa, ova majica je polako ali sigurno našla put ne samo do visokog društva već i do modnih pista.

Slobodno je možemo definisati kao jednostavnu, obično pamučnu košulju kratkih rukava sa malenom kragnom i (najčešće) jednim džepom. I to je, verovali ili ne, ponekad apsolutno sve što vam treba da biste se mogli nazvati komadom garderobe koji je otelotvorenje dobrog ukusa.

Jednostavni uzorci, pruge, i sve moguće boje koje su danas dostupne na tržištu čine je idealnom za sve moguće i nemoguće kombinacije, pa tako polo majicu možete nositi fino ušuškanu u neke stroge pantalone sa visokim strukom, ili nehajno pridruženu nekoj mini suknji & kratkim pantalonicama, kao i do guše zakopčanu uz neke uske farmerke (ovde toplo preporučujemo da se držite bele varijante).

Mi vam danas predstavljamo neke kombinacije koje su nama zapale za oko, i za koje verujemo da ih možete poneti bez problema u danima koji slede.

Photo: pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group