Modni stručnjaci otkrivaju šta znači crvena boja u ormaru Kejt Midlton

Vojvotkinjina omiljena boja.

Hana Ajhler, stilistkinja Kejt Midlton, objasnila je zašto vojvotkinja od Kembridža bira crvene odevne kombinacije. Na primer, supruga princa Vilijama pojavila se na predbožićnoj službi u Vestminsterskoj opatiji u haljini jarko crvene nijanse. Šta ova boja znači vojvotkinji, Hana Ajhler je podelila u intervjuu.

„Kejt je odabrala crvenu jer je upadljivija i privlačnija od većine drugih boja. Crvena je nezgodna boja, ali Kejt se dobro nosi sa njom. Pošto mnogi smatraju da je Kejt moderna figura, kada nosi crveno, mislim da to naglašava njenu ličnost i sklonost avanturama, što joj je veoma blisko“, rekla je stilistkinja.

Hana Ajhler je takođe primetila da vojvotkinja od Kembridža stvara "provokativne" šeme boja sa individualnim krojem.

„Tajna Kejt Midlton je u odabiru kroja po meri koji balansira sa jarkom nijansom. Crvena izaziva najjače emocije i smatra se smelom bojom. Vojvotkinja najčešće nosi crveno kada se oseća strastveno ili na važnim događajima “, objasnila je Hana Ajhler.

Stilistkinja je primetila  da je crvena najtoplija boja, koja će, štaviše, naterati publiku da osete ljubav prema vojvotkinji. Takođe se koristi za utvrđivanje autoriteta i izgradnju poverenja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group