Mini suknja sa dezenom postaje predstavnik sofisticiranog kancelarijskog izgleda

Tokom prošle godine naša izdržljivost je testirana, a ponovljeni karantini i rad na daljinu postali su deo našeg svakodnevnog života.

Dolazak jesenje sezone ispunio nas je apetitom za povratak u kancelariju, ali i razmišljanjima o odevnim kombinacijama koje će nas pratiti. Jesenje modne piste istakle su mini suknju kao element kompletnog kancelarijskog izgleda, čak se fokusirajući na modele sa dezenom.

Mini suknja A kroja, direktno iz 60-ih ponovo je predstavljena u brojnim varijacijama sa vanvremenskim otiscima. „Pied de poule“ i karirani i dalje su u prvom planu, zauzimajući glavno mesto u našoj garderobi.

Ako želite da vaša maksimalistička strana zasija, možete kombinovati dva štampana odevna komada i tako stvoriti vrhunski moderan office look. Međutim, u slučaju da želite diskretniji, ali istovremeno i živahan rezultat, sve što treba učiniti je dodati nekoliko dodira u boji koji će upotpuniti vaš izgled. Košulja ili dodatak u jarkoj nijansi idealan su izbor.

U galeriji fotografija pogledajte naše predloge koji će vas inspirisati da na maštovit način nosite svoju omiljenu mini suknju ove jeseni.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group