Moda - Stil

Midi haljine – pun podogak za ovo leto!

Pripadnice lepšeg pola su donele odluku – ovog leta nosi se Reformation's Rou midi haljina, elegantnog kroja.

Jedna od najpopularnijih i ujedno najprodavanijih haljina ove sezone, famozna haljina srednje dužine, znana kao midi, sve je što vam treba da biste istakle svoj istančan ukus.

Otkud tolika afekcija prema haljini ovog tipa? Izazovna je, lepšava i savršeno stoji gotovo svima. Anketa koja je sprovedena nedavno, pokazala je da većina dama širom sveta u svom garderoberu već ima minimum jednu ovakvu haljinu, sa tendencijom kupovine iste u drugim bojama. Ležerna a ujedno vrlo ženstvena, ova zanimljiva haljina omogućiće vam da izgledate prelepo u svakoj prilici.

Pristupačna cena i činjenica da je midi Reformation's Rou haljina napravljena od eko-održivih materijala, daju joj prednost nad drugim izazovnim artiklima koji će se nositi ovog leta. Ekološke tkanine zaslužne su ne samo za očuvanje prirode, već i za isticanje vaše figure. Lyocell i spandeks koji se nalaze u sastavu ovih haljina, omogućavaju im da prate vaše obline i samim tim vam idealno pristaju.

U jednoj ovakvoj haljini osećaćete se komotno tokom vrelih letnjih dana, a kao stvorena je za večernje šetnje. Uz odabir odgovarajućih sandala i pratećeg aksesoara, vaša kompletna pojava biće primećana na svakom koraku.

Što se tiče donjeg dela haljine, on kao da laska vašim bokovima, padajući sa njih smelo. Lelujave na vetru i zaista senzacionalne, midi haljine su vaš siguran izbor bilo za elegantne prijeme ili nešto opuštenije varijante druženja. Budući da visoke devojke teško mogu da pronađu idealnu haljinu u kojoj će se osećati slobodno, ova midi varijanta je kao stvorena za njih.

Ruku na srce, neće vam biti lako da se opredelite za boju u kojoj biste želeli da imate svoju midi haljinu. Jer svaka kao da doziva baš vaše ime, kada je odenete. Ako želite kratak pregled midi haljina koje su dostupne ovog leta, zavirite u našu galeriju fotografija.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group