Margo Robi predstavila novu interpretaciju klasičnog odela

Odelo je obavezan deo naše garderobe, a razlog je vrlo jednostavan. Dva odevna komada (blejzer i pantalone) i kreirali ste odevnu kombinaciju, lako i jednostavno.

Klasični dizajni poput crnog ili odela u zemljanim tonovima su definitivno prvi dizajni koji vam padaju na pamet. Ako, naravno, želite nešto drugačije, možete odabrati poseban dizajn kao što je to nedavno uradila Margo Robi.

U sredu, 23. novembra, Margo Robi je prisustvovala dodeli nagrada WSJ Innovator Awards u Njujorku. Glumica je odabrala belo odelo iz kolekcije Proenza Schouler za proleće/leto 2023 i to je bio jedan od najsjajnijih izgleda koje smo videli u poslednje vreme.

Tačnije, za dodelu nagrada odabrala je dugački blejzer uskog kroja. Pantalone su zvonastog kroja dajući dramatičnu notu odevnoj kombinaciji. Njena odeća bila je upotpunjena crnom dugačkom čipkanom košuljom i parom crnih cipela. Još jedan detalj koji je konačan rezultat učinio još posebnijim je bluza. Posebno nam se dopao kontrast boja (crno-belo), kao i dužina bluze. Budući da je samo malo duža od blejzera, stvorila je zanimljiv stajling koji nam može poslužiti kao odličan izvor inspiracije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group