Moda - Stil

Letnji glamur boemskog modnog stila

Koliko se slobode u pogledu odevanja skriva u vama?

Da li slepo pratite trendove ili se negde u vama sakrila osoba slobodnog duha? Ako ste ta, neobuzdana buntovna persona, koja voli boje, tkanine i lepršavost svuda oko sebe, boho stil je kao stvoren za vas. Sve popularniji među mladima, ali i onim generacijama koje su ga rado nosile u svojoj mladosti, boho stil je odraz boemskog načina života. Svuda oko njega odzvanja prisustvo čipke, kože, tkanih detalja, uzoraka i naglašenih bolja. Kao stvoren je za sve one koji se usuđuju da sanjaju u bojama.

Boho stil je idealan za leto, uz sve predivne lepršave haljine, marame, košulje, suknje i neizostavni nakit. Udobne sandale, šešir na glavi i naočare velikog okvira i spremni ste za izazove koji su pred vama. Od pastelnih i neutralnih boja, pa sve do vrlo živopisnih i akcentnih, boho stil je zaista svestran i kao da svesno želi da zagrli sve lepe stvari oko sebe.

Ako su vaš izbor tokom leta kratki teksas šortsevi, sve što vam treba da biste postigli boho efekat pri odevanju je upečatljiva majica sa otiskom, i marama preko ramena u vidu mantila. Nećete pogrešiti ako odaberete udobne gležnjače i šešir u kaubojskom stilu, kao i kožni kaiš. Takođe što se nakita tiče, prepustite se užitku, jer sa nakitom kada je boho stil u pitanju, ne možete da preterate.

Ukoliko krenete na plažu, vaš izbor može da bude i gornji deo vezenog kupaćeg kostima u boho stilu, preko kog će biti lagana letnja haljina izražajne teksture. Ne zaboravite pletenu torbu i ukrase za kosu u vidu traka ili marama, koji će upotpuniti utisak.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group