Kraljica Leticija zablistala u najmodernijoj haljini sezone

Sa potpisom Viktorije Bekam!

Ako nešto špansku kraljicu čini ikonom stila, to je njena izuzetna sposobnost da prihvati sve aktuelne modne trendove, a da pritom ne izgubi svoj lični pečat.

Njen dolazak na proslavu krunisanja kralja Čarlsa III i kraljice Kamile Parker nije prošao nezapaženo, jer je u zelenoj haljini i plavim štiklama jasno dala do znanja da je više nego spremna na sve. A ako vam zelena haljina koju je nosila izgleda poznato, verovatno ste u pravu.

Ovo nije prvi put da je ova haljina iz prepoznatljive kolekcije Viktorije Bekam za proleće/leto 2023 debitovala u javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @runwaywonder

Prvi put je prikazana od strane Bele Hadid tokom revije u Parizu i brzo je privukla pažnju mnogih, uključujući Kendal Džener, koja ju je takođe nosila, zajedno sa parom crnih rukavica pre nekoliko meseci kada je prisustvovala ceremoniji u Nobu restoranu.

U nijansi jabuka zelene, haljina ima veoma lepu midi siluetu sa blagim naborima na srednjem delu, što daje „efekat ravnog stomaka“ i čini je savršenim komadom za sve tipove tela.

Za razliku od modela, Leticija je odlučila da ostavi rukavice po strani i izabrala je srebrni broš u obliku mašne koji je uskladila sa narukvicom i parom minđuša, dokazujući da postoji na stotine načina da nosite istu odeću i prilagodite je svojim potrebama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group