Kombinacije boja koje morate isprobati ovog leta!

Postoje te neke kombinacije boja koje vidimo u prolazu, čak nam se i dopadnu, ali ubrzo na njih i zaboravimo iz prostog razloga što nam fali malo odvažnosti i hrabrosti da ih istog trena i isprobamo.

Uglavnom nam se čini da su te kombinacije rezervisane za neke druge žene: one koje su sklone eksperimentisanju, koje su avanturističkog duha ili kojima je jednostavno dosadno da iz dana u dan nose jedne te iste varijante.

Istina je, pak, negde daleko. Činjenica je da sve boje (nažalost) svima dobro ne stoje, koliko god nas okolina ubeđivala u suprotno. Ali isto tako činjenica je da mnoge boje nama zapravo mogu umnogome popraviti svakodnevni stajling, ali se mi i ne usuđujemo da im damo šansu.

Takođe, činjenica je da pravilan odabir boja (pa čak i onih neočekivanih) idealan i što je još važnije – potpuno besplatan način da istog momenta osvežite svoj garderober uoči letnje sezone. Zato smo odlučili da sa vama podelimo kombinacije za koje smo načuli da će biti hit ne samo ovog leta već i cele ove godine...

Photo: pinterest

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group