Koju žensku odeću muškarci ne vole da vide na ženama?

Šta muškarci ne vole u ​​izgledu žena? Evo modnih trendova koje momci ne vole!

Oversized hoodie

Ukoliko volite sportski stil verovatno vam je oversized duks omiljeni odevni komad. Međutim, muškarci ne vole da vide devojke u predimenzioniranim duksevima sa kapuljačama. Da bi takav duks izgledao dobro, birajte modele u prigušenim bojama i u kombinaciji sa helankama koje će dodati balans celom stajlingu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Bucket hat  

Bucket kape su već dugo u trendu, ali nisu omiljene muškarcima, odnosno ne vole da je vide na glavi svoje devojke. Iako je ova kapa povezana sa udobnošću i praktičnošću, nije jedan od omiljenih aksesoara za glavu. Kada idete na sastanak sa momkom, zamenite bucket kapu klasičnim kačketom.

Nude i hulahopke u boji

Moramo priznati da i mi nismo ljubitelji ovog trenda. Uprkos očiglednom verovanju, hulahopke boje mesa su vidljive na nozi i nimalo ne izgledaju dobro. Prednjačile su 1990-ih, međutim, vremenom su definitivno otišle u zaborav, pogotovo modeli sa likrom u kojima će vaše noge izgledati kao viršle. Hulahopke u jarkim bojama takođe nisu omiljene muškarcima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COMBINE & STYLE (@combinee_)

UGG čizme

Ugg su lansirane 2000 godine, i danas su veoma popularne, pa bez obzira da li ih volite ili mrzite, oni su glavna stvar u ormaru svake devojke i možete ih videti na ulici svaki dan.

Pa šta naši momci misle o ovim „ružnim“ čizmama? Ne vole ih i smatraju ih najružnijom obućom, ali mi ih ipak volimo zbog topline i udobnosti koju nam pružaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UGG® (@ugg)

Scrunchies

Scrunchies (gumice za kosu od tkanine) su bile popularne 90-ih i ponovo su postale viralne zahvaljujuči TikToku. Povezujemo ih sa udobnošću, dok momci misle da su ove trake sinonim za prljavu kosu i ne vole da ih vide na kosi devojke.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group