Kim Kardašijan je nova zvezda "Barbiecore“ trenda

Mislili ste da je "Barbiecore“ samo letnji modni trend? Razmislite ponovo!

Ovog vikenda, Kim Kardašijan je prisustvovala godišnjoj Baby2Baby Gala u Los Anđelesu, na kojoj se prikuplja novac za decu kojoj je pomoć neophodna. Sama TV zvezda donirala je više od 5 miliona dolara u dobrotvorne svrhe. Ona i suosnivači brenda Skims, Ema i Jens Grede takođe su donirali još milion dolara tokom ceremonije. Za ovu posebnu priliku, ikona stila i brižna mama odlučila je da se obuče u roze od glave do pete.

Blago sjajni lureks savršeno je naglasio njenu figuru, a brojne mašne u kombinaciji sa blago naboranom tkaninom izgledale su veoma moderno.

Ako se sećate, zvezde poput Megan Foks, Lizzo i Florens Pju su ovog leta već više puta nosile roze, a modna kuća Valentino je nijansu žvakaće gume učinila jednim od glavnih atributa svojih kolekcija. Malo je verovatno da su fanovi zaboravili viralne fotografije Margo Robi sa snimanja filma Grete Gervig o sudbini najpopularnije lutke, po kojoj je ovaj trend dobio naziv.

Što se tiče Kim, ona je ružičastu haljinu kombinovala sa Balenciaga mini torbom i satenskim čizmama. Jednobojna odeća, naravno, ostaje jedna od glavnih vizitkarti Kim Kardašijan, ali njen imidž je svakako postao neka vrsta počasti popularnom trendu! 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group