Kendal Džener: Od business casual do femme fatale stila

Odelo sa suknjom Kendal Džener na jedinstven način ističe njenu siluetu i daje ženstvenost njenom office looku.

Kendal Džener se pojavila u Los Anđelesu povodom promocije The Kardashians na Hulu, noseći svetlo bež odelo sa suknjom i sakoom. Možemo reći da je svojom figurom i stajlingom privukla sve poglede, kao i uvek do sada. Strukirani sako je naglasio njenu figuru peščanog sata, dok je satenska suknja takođe bila usko krojena i imala je lagani kroj „sirene“. Nije teško pretpostaviti da je ovo odelo arhivski dizajn. Ovaj komplet je iz kolekcije Givenchy couture za jesen 2007. godine, u vlasništvu poznatog holivudskog trgovca odećom, Tab Vintage.

Upravo ova odeća je svakako idealna za kancelarijski izgled, ali ima i potrebnu dozu ženstvenosti, jer ističe telo, zbog čega su je modni stručnjaci već okarakterisali kao femme fatale.

Za ljubitelje mode, ovaj odevni komad bez logotipa je vrhunski trend trenutka, koji prati duh vremena. Osim toga, činjenica je da svaki put kada slavna ličnost nosi vintage komad, postoji ludilo u pronalaženju identičnog komada. Dakle, nemojte se iznenaditi ako sve odevne kombinacije koje vas podsećaju na ovaj Givenchy look odjednom postane teško pronaći.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group