Kejt Mos svojim stajlingom pokazuje sofisticiranu stranu boho stila

Boho stil karakterišu duge prozračne haljine, suknje sa naborima i slojevima, smeli printovi i lagane tunike. Naravno, ne nedostaju aksesoari koji igraju ogromnu ulogu u pravilnom predstavljanju ovog stila.

Kejt Mos, jedna od najvećih obožavateljki boho estetike, kreirala je stajling koji je bio inspirisan ovim stilom ali na njen jedinstven način. Naravno, ako neko može da testira granice boho stila, onda je to poznati model.

Kako bi proslavila lansiranje svog brenda za wellness i lepotu, Cosmoss, Kejt Mos je pokušala da dokaže da boho stil nije sve u talismanima i etno printovima. Svojim nedavnim izgledom, ona nam pokazuje sofisticiranu stranu ovog stila. Tačnije, Kejt Mos je za događaj povodom lansiranja svog brenda Cosmoss, nosila ružičastu maksi haljinu. 

Haljina je vintage komad Ossie Clark, sa dubokim dekolteom i puf rukavima. Dopunila je izgled crnim čizmama Jimmy Choo i višeslojnim ogrlicama, uključujući i onu koja se izdvajala velikim kristalom. Od slojevitosti svojih ogrlica do izbora specifičnih cipela, Mos je na najbolji način pokazala da odeća u boho stilu može biti vrlo elegantna.

Pa šta možemo da naučimo od njenog autfita? Da kada ste sigurni u svoj izgled i imate jasnu viziju stila koji želite da predstavljate, onda je uspeh zagarantovan.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group