Kejt Midlton u najelegantnijoj Chanel jakni od tvida

Kejt Midlton boravi u Bostonu sa suprugom princom Vilijamom, u okviru zvanične posete SAD.

Među njihovim aktivnostima bilo je i gledanje košarkaške utakmice. Nova princeza od Velsa odabrala je moderan i istovremeno ležeran stajling, a sva pažnja bila je usmerena na Chanel sako od plavog tvida.

Ovo nije prvi put da se Kejt Midlton pojavila u klasičnom blejzeru od tvida. Poslednjih meseci, princeza od Velsa dobija pohvale za svoj novi elegantniji i uzvišeniji stil, prateći stope princeze Dajane. Jaknu od tvida dizajnirala je Koko Šanel kako bi ženama dala snagu i slobodu. Ovaj kroj savršeno pristaje u struku, dok zlatni detalji upotpunjuju kraljevski izgled.

Naravno, ovo nije bilo kakva Chanel jakna. Kreirana je 1995. godine, Klaudija Šifer je nosila na modnoj pisti i možemo reći da savršeno izražava jedan od najbezvremenijih citata Koko Šanel: „Moda prolazi, stil ostaje“.

Čini se da Kejt Midlton i njen tim rade na stvaranju nove ere u njenoj garderobi, koja će je pratiti do njenog budućeg trenutka kada će postati kraljica. Osim toga, održivost je jedan od stubova ovog novog poglavlja u njenom stilu.

Kejt Midlton nas svojim modernim stajlinzima stalno podseća da moda nikada ne gubi svoju vrednost.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group