Karneri su ponovo u trendu, a to dokazuju naše omiljene zvezde

Usred prometnih ulica i klasičnih kafića, zadivljujući stajling sa karnerima svakako će privući pažnju.

Zamislite devojku koja samouvereno hoda, nosi belu bluzu sa karnerima koji se talasaju pri svakom koraku. Njene lokne igraju na vetru, dok njene prevelike naočare za sunce i šik visoke potpetice upotpunjuju izgled, čineći je da se ističe kao moderna urbana muza. To je moć karnera! Oni kombinuju svežinu sa ženstvenošću i nepažnjom kako bi stvorili "dramatičan" stajling koji ne može proći nezapaženo. Zato nam se posebno sviđa što se ovaj romantični trend ponovo vratio!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloé (@chloe)

Karneri se snažno vraćaju u modu, dodajući romantiku i dramu svakom izgledu. Trend koji je dominirao u viktorijansko doba ponovo je aktuelan. Karneri dodaju pokret i živost svakoj odeći, od prozračnih bluza i suknji do haljina sa dramatičnim detaljima. Dizajneri eksperimentišu sa različitim tkaninama i veličinama karnera, stvarajući odeću koja plijeni poglede i ističe ličnost svake žene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloé (@chloe)

Chloe je jedna od prvih modnih kuća koja je u prvi plan stavila trend karnera. Svojom dobro poznatom estetikom, Chloe kolekcije su pune odeće sa karnerima koja odiše osećajem bezbrižnosti i ženstvenosti. Od prozirnih bluza do luksuznih haljina, Chloe čini karnere modernim i suštinskim detaljem i „oživljava“ bajku svake moderne žene pretvarajući je u pravo priviđenje.

Pored Chloe, mnoge druge modne kuće su usvojile i predstavile karnere u svojim kolekcijama. Modne kuće kao što su Valentino, Alekander McQueen i Givenchy koristili su karnere u svoje dizajne, dajući dramatičan i elegantan dodir svakoj svojoj kreaciji. Svaka kuća dodaje svoj pečat, od minimalističkih do izuzetno impresivnih i luksuznih verzija.

Poznate ličnosti nisu mogle ostati ravnodušne na ovaj trend. Dženifer Lopez, nedavno se pojavila u zadivljujućoj beloj haljini sa karnerima na premijeri svog novog filma u Meksiku. Ona je dokazala da karneri mogu biti i glamurozni i smeli. Njen izgled osvojio je utiske i bliceve ​​fotografa, potvrđujući povratak ovog romantičnog detalja u modu.

Sijena Miler je takođe impresionirala svojim prisustvom na Filmskom festivalu u Kanu. Nosila je prozračnu bebi plavu haljinu koja je pokazivala njenu prirodnu lepotu i potcenjenu eleganciju. Poznate ličnosti ne biraju odeću sa karnerima samo za zvanične nastupe, jer su karneri sada i deo njihovog svakodnevnog stila.

I da, uskoro ćete ih videti na ulicama naših gradova.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group