Kako odabrati odgovarajuću boju odeće

Svake sezone moda donosi nove boje.

Jedne godine su to svi tonovi sive, druge - ružičaste, a treće - plave u svim nijansama. Da li smemo prihvatiti sve ono što se nosi?

Modernu boju možemo prihvatiti samo ako smo sigurni da nam pristaje. Navešćemo koje boje pojedini tipovi žena nikada ne smeju da usvoje ili, još bolje, koje boje možete u svakom slučaju da nosite.

Crnke - mogu da prihvate bez mnogo razmišljanja belu boju, bež, svetlo zelenu, sivu, oker, žutu, ružičastu, narandžastu, tikriz, ljubičastu.

Plavuše - najbolje izgledaju ako nose belu, plavu (u svim nijansama), ružičastu, svetlo i tamno sivu, smeđu, svetlo i tamno zelenu, tirkiznu i crnu boju.

Brinete i riđokose žene treba da se odluče za svetlo i tamno zelenu, sve nijanse plave, belu, ljubičastu, crnu.

Žene u zrelim godinama treba da izbegavaju jarke boje, nijanse azurno plave i pink, ali i neke pastelne tonove koji loše pristaju njenom tenu i kosi. Bela boja pristaje svim tipovima žena, pa i zrelim ženama.

Starije žene vole ljubičastu boju i to s pravom, jer ljubičasta ide veoma skladno sa sedom kosom i prozirnim tenom. Ženama sa sedom kosom i tenom koji više ne podnosi intezivnu šminku najbolje pristaju boje čelika, pepela - za dan, a boja bisera i golubje plava boja za veče. Braon nijanse im takođe pristaju, pod uslovom da je ten svež.

Starije žene ne treba da preteruju sa detaljima na haljinama, kostimu ili kaputu. Velika količina čipke, nabora, velikih mašni, kopči i ukrasa ne pristaju najbolje starijim ženama. Poželjno je da se odlučite za diskretnu belu kragnu, nisku bisera ili lančić sa perlama u svetloj boji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group