Kako nositi šljokice bez pravljenja stilskih grešaka

Otkrivamo vam trikove koje morate znati, kako ne biste preterali sa “sjajem”…

Šljokice, štras, dekorativni kamenčići, sjaj – ovo su glavni “začini” svih naših odevnih kombinacija tokom praznčne sezone, a posebno onda kada se pripremamo za različite zabave. Baš iz tog razloga, modni brendovi i onlajn prodavnice ispunjeni su svetlucavim odevnim komadima i čitavim kombinacijama koje su idealne za ovo doba godine. Moramo priznati da nakon nekoliko godina u kojima nam je korona virus nametnu ograničenja po pitanju izlazaka i zabava, jedva čekamo da zablistamo punim sjajem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pam Arias (@pamarias)

Ipak, s obzirom na to da pratimo sve modne trendove i pravila kao dobro informisane fashioniste, naš glavni cilj je da nosimo šljokice i sjaj, bez pravljenja stilskih grešaka. Na našu sreću, modni svet nudi nam rešenja za ovaj stilski izazov i postizanje savršenog balansa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pam Arias (@pamarias)

Kako biste kreirali elegantni rezultat, trebalo bi da kombinujete odabrani glamurozni komad sa basic elementima svoja kapsul garderobe. Na primer, ukoliko želite da nosite top sa šljokicama, kombinujte ga sa tamnim farmerkama ili crnim pantalonama. Na isti način, ukoliko želite da nosite suknju sa šljokicama, kombinujte je sa crnom ili belom bluzom. Koristeći ovo jednostavno pravilo možete izbeći kreiranje odevne kombinacije koja će biti preterani nered, koji se nikako ne može nazvati kreativnim.

Dodatni savet: ukoliko pratite stilsko pravilo koje smo naveli, možete malo više eksperimentisati sa modnim aksesoarima. Duge čarape sa dekorativnim kamenčićima ili obuća sa šljokicama učiniće vašu odevnu kombinaciju još glamuroznijom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group