Kako nositi odelo nakon pedesete i izgledati savršeno

Šeron Stoun se s pravom smatra jednom od glavnih ikona u borbi protiv ejdžizma (starosna diskriminacija) pa često isprobava izuzetno smele odevne kombinacije.

Na primer, na filmskom festivalu u Kanu 64-godišnja glumica je pokazala svoju savršenu figuru u crvenoj haljini, a sada je zadivila javnost novim izgledom na koji svakako vredi obratiti pažnju.

Na crvenom tepihu neprofitne CORE gala, zvezda je zauzela centralno mesto u ružičastom satenskom kompletu koji je nosila preko bele majice bez rukava. Zvezda je svoj glamurozni autfit  upotpunila sportskim belim patikama i naočarima za sunce, čime je pokazala savršen primer kako u zrelim godinama možete nositi svečano odelo u nežnim nijansama i izgledati savršeno.

Stoun je stilizovala svoju kratku sedu kosu na jednu stranu, a ružičasta šminka je naglasila prirodnu lepotu zvezde.

„Kao Barbi lutka, samo bolja“, „Još uvek besprekorna“, „Učite, dame, kako da lepo starite“, „Moderan imidž, bez reči“, „Šeron je prelepa“, „Prihvatam odevnu kombinaciju“, „Primer za imitaciju“, komentarisali su njen stajling korisnici društvenih mreža.

Koji je vaš komentar?

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group